המון אנשים אוהבים סושי, בחורות בעיקר.
כמו במדינות רבות מחוץ ליפן, גם בישראל הסושי עבר "אזרוח" והתאמה לחיך המקומי. במקרה שלנו זה בדרך כלל אומר הרבה מרכיבים במנה אחת.
למרות שיש בתל אביב המון "סושיות" למיניהן, יש כמה כללים ברורים שיכולים לעזור לכם להבחין האם מדובר בסושי איכותי או לא: איכות האורז ותיבולו, טריות הדגים, היחס בין כמות האורז לדג, איכות האצה. המהדרין יאמרו שיש לבחון את איכות הטמאגו (החביתה היפנית) ואת איכות הצלופח (אונאגי).
עכבר העיר יצא לבדוק את הסושיות הטובות ביותר בת"א וחזר עם ממצאים מרשימים
להלן התוצאות:
http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,999,209,56878,.aspx
כמו במדינות רבות מחוץ ליפן, גם בישראל הסושי עבר "אזרוח" והתאמה לחיך המקומי. במקרה שלנו זה בדרך כלל אומר הרבה מרכיבים במנה אחת.
למרות שיש בתל אביב המון "סושיות" למיניהן, יש כמה כללים ברורים שיכולים לעזור לכם להבחין האם מדובר בסושי איכותי או לא: איכות האורז ותיבולו, טריות הדגים, היחס בין כמות האורז לדג, איכות האצה. המהדרין יאמרו שיש לבחון את איכות הטמאגו (החביתה היפנית) ואת איכות הצלופח (אונאגי).
עכבר העיר יצא לבדוק את הסושיות הטובות ביותר בת"א וחזר עם ממצאים מרשימים
להלן התוצאות:
http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,999,209,56878,.aspx
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה