Powered By Blogger

יום שלישי, 7 בדצמבר 2010

קרמבו במיקרו: הקינוח המושלם

בשיטוטיי באתר "מאקו" לא יכלתי להתעלם למראה הכותרת הזו..
כשנכנסתי קפצה לעייני כותרת נוספת:

"הקינוח המושלם לוקח רק 10 שניות!"

עד שלא ניסיתם, לא ידעתם עונג מהו. 

ואני תוהה... איך לא חשבנו על זה קודם?

 

השלבים:

שלב 1 - שימו את הקרמבו בקערית או צלוחית והכניסו למיקרו.

שלב 2 - הפעילו את המיקרו ל-10 שניות (תלוי בעוצמת המיקרו, אם שלכם חלש זה יכול לקחת גם 20).

שלב 3 - עמדו מול המיקרוגל בהשתאות בזמן שהקרמבו מתנפח, מתרחב, עולה על גדותיו והופך לסופלה קרמבו! (אם אין לכם תאורה במיקרו הפסדתם את החלק האמנותי, אבל הטעם נשאר זהה)

שלב 4 - שלפו את יצירת הפאר מהמיקרו, קחו כפית ו... שיהיה בכיף.

 אז למי שאין אחים קטנים בבית או סתם חבילת קרמבואים (ככה אומרים את זה ברבים?) מעל המקרר..... זה הזמן לקפוץ לבקר בסופר.

תודה לעידית הרשקוביץ שגילתה (דווקא בקבוצה של שומרי משקל) וחשפה לנו את הסוד.

לקריאת הכתבה המלאה- http://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/flavors/Article-0ff18b5487bbc21004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=125869457

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה